• Alegerea ramelor de ochelari

  Alegerea ramelor de ochelari

  În fiecare an cele mai cunoscute case de modă ne surprind cu forme deosebite, extravagante, culori și mărimi la ramele de ochelari, brațe accesorizate cu cristale Swarovski, logo-uri sau perle naturale. Însă o ramă nu este suficient să fie în trend și să arate bine, ea trebuie să se armonizeze cu trăsăturile feței. Este important ca alegerea ramelor să fie făcută în funcție și...
 • Alegerea lentilelor de contact colorate

  Alegerea lentilelor de contact colorate

  Lentilele de contact colorate au devenit foarte populare. Acestea ne permit să ne schimbăm culoarea ochilor pentru un aspect subtil sau un look mai îndrăzneț. Când decizi să probezi lentilele de contact trebuie să te adresezi medicului oftalmolog sau optometristului și să soliciți un brand cu reputație și de încredere.
 • Ramele de ochelari Silhouette

  Ramele de ochelari Silhouette

  Ramele Silhouette sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai confortabile și ușoare rame produse în toată lumea. Silhouette a luat naștere în 1964, când Arnold Schmied si Anneliese lansează primii ochelari Silhouette, brand-ul care urma ca în scurt timp să facă cu adevărat istorie, revoluționând industria optică.
 • Machiajul și sănătatea ochilor

  Machiajul și sănătatea ochilor

  În acest articol vom discuta despre măsurile de siguranță pe care trebuie să le luăm atunci când utilizăm produse pentru machiajul ochilor, pentru a preveni anumite probleme care pot apărea din cauza folosirii necorespunzătoare a acestora.
 • Vederea bebelusilor

  Vederea bebelusilor

  Micuțul tău nu se naște cu toate abilitățile vizuale de care are nevoie în viață. Bebelușii învață să vadă în timp, la fel cum învață să meargă și să vorbească. Capacitatea de a-și concentra privirea, de a-şi mișca ochii cu precizie, și de a-i utiliza împreună, trebuie învățate. De asemenea, ei trebuie să învețe cum să utilizeze informațiile vizuale pe care ochii le trimit...
You have successfully subscribed!
This email has been registered