stellaworld.jpg

Stella McCartney

Lansată în 2001 în parteneriat cu Kering, "Stella McCartney" este un brand de lux, care include îmbrăcăminte pret-a porter, accesorii, ochelari de soare, îmbrăcăminte pentru copii, lenjerie, parfumuri și îmbrăcăminte sport.
Întrucât Stella McCartney este vegetariană, creațiile sale nu contin piele sau blană. Inovativă și actuală, colectia de ochelari aflată sub semnătura creatoarei denota puterea naturală a feminitatii, sustinută de designul modern al colectiei. Brandul este dedicat sustenabilitatii ecologice prin folosirea în procesul de fabricatie a bio acetatului special, obținut din materii prime naturale.
Colecția de ochelari de soare Stella McCartney este extravagantă dar în același timp elegantă și se adresează femeilor curajoase ce vor să fie în pas cu moda.

 
stella4.png

Piesa de rezistență în orice outfit.

Ochelarii de soare Stella McCartney sunt piesa de rezistență în orice outfit și asigură în același timp confort, eleganță modernă și o protecție optimă. Aduc acea notă de "diferit" și "altfel"  pe care o vrei uneori în ținuta pe care o alegi.