737fc4d9ecb98f2f23b46944a787eab9.jpg

Silhouette

Ramele Silhouette sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai confortabile și ușoare rame produse în toată lumea. Silhouette a luat naștere în 1964, când Arnold Schmied și Anneliese lansează primii ochelari Silhouette, brand care urma ca în scurt timp să facă cu adevărat istorie, revoluționând industria optică.

În viziunea lui Arnold Schmied și Annaliese, ochelarii trebuiau să fie mai mult decât un produs care să corecteze problemele de vedere, trebuiau să fie ceva util, confortabil și elegant care să se afirme prin stil. Astfel, majoritatea ramelor Silhouette sunt realizate din titan, un material incredibil de ușor. foarte elastic și indeteriorabil. "Titan Minimal Art" este prima colecție de rame de ochelari fără cadru, din titan. Ramele din această colecție au o greutate uimitor de mică, doar 1,8 grame. Oriunde în lume, este cunoscut faptul că ramele Silhouette sunt liderul indisputabil în tehnologia ramelor fără cadru, fiind cu un pas înaintea tuturor în materie de inovații. 

 
02-silhouette-urban-lite-2884-6059_smoke_gray_navy-768x1113.jpg

În anul 1991 Silhouette surprinde publicul larg și stabilește noi standarde în ceea ce privește funcționalitatea, protecția, forma și designul în sectorul de ochelari de sport cu brandul autorizat Adidas Eyewear. Silhouette a fost peste 30 de ani alegerea NASA pentru misiunile în spațiu ca ochelari standard pentru astronauți și este brandul ales de nume mari din domenii precum politică, entertainment sau afaceri. În anul 2015 Brad Pitt poartă rama Silhouette la premiera filmului "The Big Short". 

Punerea împreună a designului, materialelor și nevoilor individuale purtătorului într-un tot armonios este provocarea cea mai importantă pentru acest brand. Silhouette rămâne alegerea numărul 1 pentru persoanele care își doresc o pereche de ochelari discreți, ușori, practici și rezistenți, oferind fiecărui purtător un aer sofisticat.