. 

DETERMINAREA DIOPTRIILOR

In magazinele noastre, te asteapta optometristi cu experienta pregatiti sa ofere consultatii pentru determinarea dioptriilor pentru ochelarii de vedere sau pentru lentile de contact . In timpul determinarii de dioptrii, fiecare client primeste o consultatie personalizata, adaptata nevoilor si simptomelor pe care le descrie.  Incercam sa fim alaturi de clientii nostri si dupa ce parasesc optica noastra, de aceea incurajam o relatie deschisa intre client si specialistii nostri. Suntem bucurosi sa raspundem la orice intrebare. Inainte, in timp sau dupa consultatia pentru determinarea dioptriilor.

consultantaochelari

CONSULTANTA

Am fost intrebati de multe ori de ce nu avem magazin online. Nu incurajam achizitionarea ramelor de pe internet, pentru ca acestea pot sa limiteze clientul in alegerea lentilelor. In plus, alegerea ramelor se realizeaza in functie de dioptrie, de distanta pupilara, de stilul de viata, de lentilele de care ai nevoie,  de forma fetei, culoarea parului, a ochilor, a tenului. Bratele ramelor trebuie sa nu fie prea lungi sau prea scurte, iar in cazul ramelor din acetat acestea trebuie sa se aseze perfect pe nas. Sunt aspecte de care specialisti nostri vor tine cont atunci cand te vor ajuta sa iti alegi rama de ochelari dar vor tine cont si de mediul in care lucrezi, de nevoile tale si de activitatile tale pricipale atunci cand iti vor recomanda lentilele pentru ochelarii de vedere. Ascultam, analizam atent si iti  recomandam cea mai buna solutie pentru ochelarii tai.

. 

MONTAJ

Pentru ca stim ca timpul este important pentru tine, avem un stoc mare de lentile ca tu sa poti pleca cu noii ochelari in cel mai scurt timp. Montajul ochelarilor tai se realizeaza in 15 minute  daca nu este o alta pereche de ochelari in  lucru. Suntem atenti la cele mai mici detalii de aceea alegem sa lucram doar cu cele mai performante aparaturi, ca tu sa nu intampini nici o problema cu noii tai ochelari.  Ne plac provocarile asa ca nu ezista sa ne ceri forme sau culori mai speciale pentru lentilele tale. 

reparatiiochelari

REPARATII

Stim cat de neplacut este sa intampini probleme cu ochelarii tai. De aceea, nu avem costuri pentru reparatii, indiferent daca ochelarii sunt executati in optica noastra sau nu.
Ne bucuram cand putem sa ajutam!