CONSULTAȚIE PENTRU DETERMINARE DE DIOPTRII

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură performantă și specialiști pregătiți pentru a determina cu exactitate dioptriile tale ca tu să te poți bucura de o vedere clară și confortabilă cu noii tăi ochelari.

REPARAȚII

Nu avem costuri pentru reparații dar le facem în scop caritabil pentru copiii și adolescenții bolnavi de cancer de la Asociația Little People. Atunci când te ajutăm cu o reparație, te încurajăm să ajuți și tu la rândul tău, printr-o donație pentru acești copii.

MAGAZIN DE OPTICĂ

Lucrăm cu cei mai mari producători de lentile precum Optiswiss, Omega-Optix, Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock sau Nikon și cele mai cunoscute branduri de rame de ochelari și ochelari de soare.  Specialiștii noștri te vor ajuta să faci cea mai bună alegere în funcție de forma feței tale, de culoarea părului și a ochilor, de stilul tău de viață și de nevoile tale vizuale.

MONTAJ

Știm că timpul este important pentru tine, de aceea avem un stoc mare de lentile ca tu să te poți bucura de ochelarii tăi în cel mai scurt timp. Magazinele noastre dispun de aparatură performantă pentru ca ochelarii tăi să fie realizați cu precizie.

MAGAZIN ONLINE

Poți comanda modelul favorit, simplu și rapid, direct din magazinul nostru online. Ai nevoie de mai multe informații? Consultanții noștri îți stau la dispoziție și răspund cu drag întrebărilor tale prin Live Chat sau e-mail. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 100 de lei iar în cazul în care modelul ales nu ți se potrivește, îl poți returna fără a preciza motivul, în termen de 14 zile.

CE SPUN CLIENȚII

"Recomand 👓
Am ramas surprinsa intr-un mod placut de echipa Optivog care m-a indrumat si tinut la curent cu toate detaliile legate de comanda mea. Multa bunavointa, rabdare, transparenta si seriozitate + un rezultat final minunat."
─ Ana-Maria Gaziuc

"Mi-am comandat saptamana trecuta o pereche de ochelarii de vedere cu dioptrii si azi mi-au ajuns. Eram foarte nehotarata avand in vedere ca nu-i puteam proba, dar m-a ajutat foarte mult personalul cu care am vorbit pe chat. Ochelarii sunt perfecti, mi se potrivesc, sunt super frumosi. M-au tinut la curent cu fiecare etapa. Multumesc inca o data echipei.
─ Lucaciu Diana

"Recomand cu cea mai mare incredere ! Sunt deja la a doua pereche de ochelari facuta la Optivog.Totul a fost la Superlativ ! Personalul este foarte serios si profesionist,iar ochelarii (rame + lentile ) sunt de cea mai buna calitate.Va multumesc pentru tot !"
─ Evelyn Blue

"Sunt minunati. Foarte prompti, chiar si in conditii de criza. Produse extrem de calitative. Recomand."
─  Ella Laura Căprioru

"Calitate, profesionalism, promptitudine și implicare din partea echipei!
Recomand cu mare încredere!"
─ Diana Lelea

"Recomand cu încredere. Le-am trimis rețeta, iar ei s-au ocupat de tot. Foarte amabili. În două zile mi-a ajuns comanda. Thank you! 🌷 "
─  Diambra Toma