SERVICII


FULL CASCO GRATUIT 
LA OCHELARII DE VEDERE

Accidente se întâmplă mereu. De ce să le lași să îți afecteze stilul?
La Optivog ochelarii de vedere achiziționați beneficiază de asigurare inclusă. În caz de accident, îți schimbăm ochelarii pe loc, indiferent de motiv. Chiar dacă este din vina ta :)
Ce acoperă asigurarea?
Dauna accidentală – defecte survenite în urma manipulării necorespunzătoare, în urma întreținerii sau a depozitării necorespunzătoare (ochelari rupți, zgâriați sau orice alt defect);
Furtul prin efractie sau violență - se asigură înlocuirea instrumentului optic asigurat, cu condiția ca furtul să fie declarat la Poliție în termen de 48 ore.
Asigurarea se oferă gratuit, este valabilă 2 ani și se poate utliza o singură dată. Asigurarea se realizează și este valabilă exclusiv în magazine fizice pentru perechea completă de ochelari (ramă și lentile) peste 200 de lei.

MAGAZIN DE OPTICĂ

Lucrăm cu cei mai mari producători de lentile pentru ochelari precum Optiswiss, Omega-Optix, Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock sau Nikon și cele mai cunoscute branduri de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare.  Specialiștii noștri te vor ajuta să faci cea mai bună alegere în funcție de forma feței tale, de culoarea părului și a ochilor, de stilul tău de viață și de nevoile tale vizuale. Te așteptăm în magazinele noastre de optică din Arad, Satu Mare, Negrești Oaș și Chișineu-Criș! 

GARANȚII

La Optivog toate produsele beneficiază de

✓ Garanția legală de conformitate, care este de 2 ani de la data cumpărării, pentru vicii de fabricație;
✓ 3 ani garanție pentru vicii de fabricație la lentilele de ochelari premium;
✓ Garanție de acomodare pentru lentilele progresive: în situația în care nu te acomodezi cu lentilele progresive le înlocuim gratuit cu o pereche de lentile pentru depărtare și o pereche pentru apropiere;

CONSULTAȚIE PENTRU DETERMINARE DE DIOPTRII

Cabinetele noastre de optică medicală sunt dotate cu aparatură performantă și specialiști optometriști pregătiți pentru a determina cu exactitate dioptriile tale ca tu să te poți bucura de o vedere clară și confortabilă cu noii tăi ochelari.

MONTAJ

Știm că timpul este important pentru tine, de aceea avem un stoc mare de lentile ca tu să te poți bucura de ochelarii tăi în cel mai scurt timp. Magazinele noastre de optică dispun de aparatură performantă pentru ca ochelarii tăi să fie realizați cu precizie.

MAGAZIN ONLINE

Poți comanda modelul favorit, simplu și rapid, direct din magazinul nostru online. Ai nevoie de mai multe informații? Consultanții noștri îți stau la dispoziție și răspund cu drag întrebărilor tale prin Live Chat sau e-mail. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 100 de lei iar în cazul în care modelul ales nu ți se potrivește, îl poți returna fără a preciza motivul, în termen de 14 zile.

REPARAȚII ÎN SCOP CARITABIL

Nu avem costuri pentru reparații dar le facem în scop caritabil pentru copiii și adolescenții bolnavi de cancer de la Asociația Little People. Atunci când te ajutăm reparația ochelarilor tăi, te încurajăm să ajuți și tu la rândul tău, printr-o donație pentru acești copii.

OFERTĂ CORPORATE

Dacă ești antreprenor, devino partener Optivog și angajații tăi pot beneficia de consultații gratuite pentru determinare de dioptrii și discounturi speciale la produse de optică medicală, fără nici un cost din partea ta. Iar dacă activitatea companiei tale necesită produse speciale sau ochelari de protecție îți vom oferi o ofertă personalizată, ca tu și angajații tăi să vă desfășurați activitatea în condiții de siguranță. 

Vezi aici detalii

CE SPUN CLIENȚII

"Recomand 👓
Am ramas surprinsa intr-un mod placut de echipa Optivog care m-a indrumat si tinut la curent cu toate detaliile legate de comanda mea. Multa bunavointa, rabdare, transparenta si seriozitate + un rezultat final minunat."
─ Ana-Maria Gaziuc

"Mi-am comandat saptamana trecuta o pereche de ochelarii de vedere cu dioptrii si azi mi-au ajuns. Eram foarte nehotarata avand in vedere ca nu-i puteam proba, dar m-a ajutat foarte mult personalul cu care am vorbit pe chat. Ochelarii sunt perfecti, mi se potrivesc, sunt super frumosi. M-au tinut la curent cu fiecare etapa. Multumesc inca o data echipei.
─ Lucaciu Diana

"Recomand cu cea mai mare incredere ! Sunt deja la a doua pereche de ochelari facuta la Optivog.Totul a fost la Superlativ ! Personalul este foarte serios si profesionist,iar ochelarii (rame + lentile ) sunt de cea mai buna calitate.Va multumesc pentru tot !"
─ Evelyn Blue

"Sunt minunati. Foarte prompti, chiar si in conditii de criza. Produse extrem de calitative. Recomand."
─  Ella Laura Căprioru

"Calitate, profesionalism, promptitudine și implicare din partea echipei!
Recomand cu mare încredere!"
─ Diana Lelea

"Recomand cu încredere. Le-am trimis rețeta, iar ei s-au ocupat de tot. Foarte amabili. În două zile mi-a ajuns comanda. Thank you! 🌷 "
─  Diambra Toma

You have successfully subscribed!
This email has been registered