Founder image

100 DE LEI VOUCHER CADOU

Vino în perioada 02.12.2021-31.12.2021, achiziționează produse de minim 100 de lei și primești cadou un voucher în valoare de 100 de lei, pentru tine sau cei dragi.

Voucherul poate fi utilizat sub formă de discount pentru achiziția ramelor de ochelari, ochelarilor de soare și/sau lentilelor pentru ochelari care depășesc suma de 250 de lei, inclusiv a celor aflate în promoție dar nu se cumulează cu alte vouchere sau carduri de reducere. Voucherul poate fi folosit o singură dată pentru comenzile viitoare, într-o singură tranzacție. Contravaloarea voucherului nu poate fi schimbată în bani. Voucherul nu poate fi utilizat pentru lentile de contact și accesorii. Voucherul este valabil până la data de 31.01.2022. Promoție valabilă exclusiv în magazinele fizice.

Vezi adresele magazinelor

CONSULTAȚII GRATUITE

Vino în perioada 02.12-31.12.2021 în magazinele de optică Optivog și beneficiezi de consultație complet gratuită pentru determinarea dioptriilor, fără obligații și fără bilet de trimitere! 

Vezi adresele magazinelor
Product image
Product image

CADOU LA LENTILELE DE CONTACT BAUSCH&LOMB ULTRA

Cumpără în perioada 01.11-31.12.2021 două cutii cu lentile de contact din familia ULTRA® 6pk și primești Cadou: 1 cutie de picaturi Biotrue® Drops 30x0,5ml și o borseta Bausch + Lomb. Promoția este valabilă exclusiv în magazinele fizice, pentru lentilele de contact ULTRA® 6pk (miopie/hipermetropie, astigmatism, prezbiopie).

Vezi adresele magazinelor

CADOU ━ Lentile degresive pentru birou.

Vino în magazinele Optivog în perioada 02.12-28.02.2020 și la achiziția unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Impression FreeSign® 3, Impression® 2, Multigressiv Mylife® 2 sau Multigressiv MyView® 2 marca Rodenstock, se oferă bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Progresiv Ergo®2 1.50 cu tratament antireflex Supersin. La comandarea unei perechi de lentile progresive cu tratament antireflex din material organic, Excelit Unique 4K, Excelit Unique sau Excelit Perso marca lnteroptik, se oferă bonus o pereche de lentile degresive pentru birou Office Free 1.50 cu tratament antireflex Super AR Clean. Pentru a beneficia de lentilele bonus, acestea trebuie comandate împreună cu lentilele progresive, putând avea dioptrii diferite.

Vezi adresele magazinelor
Founder image
Product image

LENTILE DE CONTACT 4 CUTII + 1 CUTIE GRATUITĂ

Vino în magazinele Optivog și la 4 cutii de lentile de contact Bausch & Lomb Ultra sau PureVision 2HD primești a 5-a cutie GRATUIT. Promoția este valabilă la cutiile sferice de 6 bucăți ULTRA și PUREVISION 2HD, 1 an de la prima achiziție pe baza cardului de loialitate primit în magazin.

Vezi adresele magazinelor

GIVEAWAY

Participă la concursul organizat pe pagina noastră de Instagram și poți câștiga o pereche de cercei placați cu aur de 18K din colecția For Art's Sake! Concursul se desfășoară în perioada 04.12-12.12.2021.

Vezi aici regulamentul concursului
Product image
You have successfully subscribed!
This email has been registered