Founder image

20% REDUCERE LA LENTILELE OPTISWISS CU PROTECȚIE LA ECRANE DIGITALE

În perioada 01.04-30.06.2021 beneficiezi de 20% reducere la lentilele monofocale Optiswiss, indice 1.5 și indice 1.6 de stoc, cu tratamentul Optiplas Blue-Cx cu protecție la ecrane digitale.

Expunerea îndelungată la lumina albastră emisă de ecrane digitale poate duce la suprasolicitare, oboseala ochilor, durere de cap, ochi uscați sau insomnie. Optiplas Blue-CX oferă o mai bună protecție pentru sănătatea ochilor filtrând razele UV și lumina albastră, elimină stresul ocular și îmbunătățește confortul vizual pe parcursul activităților prelungite în fața ecranelor digitale.

30% REDUCERE LA LENTILELE PROGRESIVE OPTISWISS

Vino în perioada 01.04-30.06.2021 în magazinele de optică Optivog și beneficiezi de 30% reducere la lentilele progresive elvețiene Optiswiss. 

Datorită câmpurilor vizuale extinse, lentilele progresive Optiswiss oferă fiecărui purtător o vedere clară și confortabilă indiferent de distanța la care privește. Lentilele progresive Optiswiss sunt fabricate în Elveția și includ simbolul steagului elvețian gravat în lentile. Toate lentilele progresive Optiswiss beneficiază de 3 luni garanție de adaptare.

*Promoția se aplică la lentilele progresive BE 4TY S-FUSION și BE 4TY HD0/HD5.

Product image
Founder image

30% REDUCERE LA LENTILELE MONOFOCALE OMEGA-OPTIX INDICE 1.67 RX

În perioada 1.04-31.05.2021 beneficiezi de 30% reducere la lentilele monofocale subțiate Omega-Optix indice 1.67 RX. Promoția se aplică pentru toate dioptriile și toate tratamentele disponibile.

30% REDUCERE LA LENTILELE PROGRESIVE OMEGA-OPTIX

Vino în perioada 01.04-31.05.2021 în magazinele de optică Optivog și beneficiezi de 30% reducere la lentilele progresive Omega-Optix. Lentilele progresive Omega-Optix sunt lentile progresive premium, cu posibilitatea de personalizare, ideale pentru cei mai exigenți utilizatori care au nevoie de un câmp vizual maxim la orice distanță. Omega Optix folosește cele mai moderne tehnologii pentru procesarea materialelor optice și a lentilelor pentru ochelari.

Product image
Founder image

Câștigă unul dintre cele două seturi cadou Tom Ford!

În perioada 15.04-15.06.2021 achiziționează o pereche de ochelari Tom Ford din magazinele fizice Optivog sau din magazinul online optivog.ro și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele două seturi Tom Ford. Setul conține o apă de parfum unisex Black Orchid 50 ml și travel size 10 ml. 

Vezi aici regulamentul

20% REDUCERE LA LENTILELE MONOFOCALE OMEGA-OPTIX INDICE 1.6 RX

Vino în perioada 1.04-31.05.2021 și beneficiezi de 20% reducere la lentilele monofocale Omega-Optix subțiate, indice 1.6 RX. Promoția se aplică pentru toate dioptriile și toate tratamentele disponibile.

Product image
Founder image

Arta de a vedea bine se construiește din produse de excepție

În perioada 05.05.2021 – 30.06.2021, cumperi 2 cutii de ULTRA (6PK) și primești 𝗖𝗮𝗱𝗼𝘂 𝟭 𝗳𝗹𝗮𝗰𝗼𝗻 𝗱𝗲 𝗕𝗶𝗼𝘁𝗿𝘂𝗲 𝗿𝗲𝗩𝗶𝘁𝗮𝗹.

*Promoția este valabilă pentru lentilele de contact ULTRA 6pk (miopie/hipermetropie, astigmatism, prezbiopie).

Lentilele de contact 𝗨𝗟𝗧𝗥𝗔 asigură:
➡️Hidratare până la 16 ore/zi.
➡️Tehnologia MoistureSeal previne vederea încețoșată asociată deshidratării lentilelor.
➡️Gradul înalt de transmisibilitate a oxigenului asigură sănătatea ocular.

𝗕𝗶𝗼𝘁𝗿𝘂𝗲 𝗿𝗲𝗩𝗶𝘁𝗮𝗹 este un lubrifiant ocular conceput pentru a rămâne pe suprafața ochiului, având următoarele proprietăți:
➡️asigură calmare instantanee și hidratare de durată.
➡️ajută la stabilizarea filmului lacrimal.
➡️se poate folosi zilnic, de mai multe ori pe zi, chiar și pentru perioade extinse.
➡️compatibil cu toate tipurile de lentile de contact (moi & rigide).