Founder image

EASTER SALE - REDUCERI DE PÂNĂ LA 50%

Vino în perioada 19 Aprilie - 25 Aprilie 2022 în magazinele de optică Optivog sau accesează optivog.ro și descoperă modelele de rame de ochelari și ochelari de soare cu până la 50% reducere! Promoția este valabilă în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte carduri sau vouchere de reducere.

Vezi modelele
Founder image

FULL CASCO GRATUIT LA OCHELARII DE VEDERE

Accidente se întâmplă mereu. De ce să le lași să îți afecteze stilul? La Optivog ai ASIGURARE TOTALĂ și GRATUITĂ pentru ochelarii de vedere (ramă + lentile) peste 200 de lei. În caz de accident, îți schimbăm ochelarii pe loc, indiferent de motiv. Ce se asigură? ✓ Dauna accidentală – deteriorarea bruscă și neprevăzută a ochelarilor de vedere (ochelari de vedere zgăriați, rupți sau orice alt defect apărut în urma unei situații neprevăzute). ✓ Furtul prin efractie sau violență - se asigură înlocuirea instrumentului optic asigurat, cu condiția ca furtul să fie declarat la Poliție în termen de 48 ore. Asigurarea este valabilă 2 ani și se poate utliza o singură dată. Asigurarea se realizează și este valabilă exclusiv în magazine fizice.

Vezi adresele magazinelor
Founder image

20% REDUCERE LA LENTILELE PROGRESIVE SUBȚIATE EXACT DS DUO+

În perioada 1 Aprilie - 30 Iunie 2022 la comandarea unei perechi de lentile Omega-Optix EXACT DS DUO+ cu indice de refracție 1.6, 1.67 sau 1.74 beneficiați de 20% reducere din prețul de achiziție.

Vezi adresele magazinelor
Founder image

20% REDUCERE LA LENTILELE FOTOCROMATICE SUBȚIATE

În perioada 1 Aprilie - 30 Iunie 2022 la comandarea unei perechi de lentile Omega-Optix, monofocale sau progresive, cu tratament fotocromatic, indice 1.6, 1.67 sau 1.74, beneficiați de 20% reducere din prețul de achiziție.

Vezi adresele magazinelor
Founder image

20% REDUCERE LA LENTILELE DE SOARE POLARIZATE CU DIOPTRIE

În perioada 1 Aprilie - 30 Iunie 2022 la comandarea unei perechi de lentile Omega-Optix de soare polarizate cu dioptrie beneficiați de 20% reducere.

Vezi adresele magazinelor
Founder image

Promoție tratamente Solitaire® Protect Plus 2 și SuperQuarz ExtraClar.

În perioada 1 Martie 2022 - 31 Mai 2022 la comandarea unei perechi de lentile Interoptik cu tratament SuperQuarz ExtraClar sau la comandarea unei perechi de lentile Rodenstock cu tratament Solitaire® Protect Plus 2 beneficiați de 25% discount din preţul de achiziţie.

Vezi adresele magazinelor
You have successfully subscribed!
This email has been registered