Cum comand?

Achziționarea produselor disponibile pe site-ul www.optivog.ro se poate face online sau în magazinele Optivog. Pentru a plasa o comandă prin intermediul site-ului te rugăm să parcurgi următorii pași:

1.Alege categoria dorită (Ochelari de vedere, Ochelari de soare, Accesorii). 
2. Alege unul din produsele dorite, apăsând click pe denumirea produsului sau pe poza acestuia.
3. Asigură-te că dimensiunile produsului afișate pe pagina acestuia se potrivesc cu ce ai tu nevoie.
4. Apasă butonul "Adaugă în coș". Dacă nu mai sunt alte produse pe care vrei să le achiziționezi apasă butonul "Vezi detalii coș" sau accesează coșul tău de cumpărături din partea din dreapta sus a site-ului.
5. Verifică datele comenzii. Dacă acestea sunt corecte apasă butonul "Finalizează comanda".
6. Introdu adresa ta de e-mail și datele de livrare și facturare. Dacă ai un cod de discount aplică-l la sumarul comenzii, după ce ai introdus adresa ta de e-mail.
7. Verifică datele introduse și daca acestea sunt corecte, apasă butonul "Continuă către metoda de livrare" și "continuă către metoda de plată".
8. Verifică sumarul comenzii și finalizează comanda.
9. Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii pe adresa de e-mail de pe care s-a efectuat comanda iar un membrul al echipei Optivog o va prelua în cel mai scurt timp.
10. Un consultant Optivog te va contacta telefonic pentru a-ți solicita confirmarea comenzii și a adresei de livrare. Dacă această confirmare nu a fost posibilă în 24 de ore, comanda ta va fi anulată.
11. Dacă dorești să primești o ofertă de preț pentru lentile, te rugăm după achiziția ramei să ne trimiți un e-mail la adresa office@optivog.ro sau un reply la confirmarea comenzii, în care să ne atașezi o poza cu rețeta ta de ochelari. Un consultant Optivog te va contacta pentru o ofertă de preț, în funcție de dioptriile tale și de rama achiziționată. 

Dacă întâmpini greutăți în a finaliza o comanda, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa office@optivog.ro sau la numărul de telefon 0357 805 081, de luni până vineri între orele 10:00-18:00. Un membru al echipei Optivog te va ghida pas cu pas.