OFERTĂ COMPANII

Beneficii pentru angajații și compania ta

CONSULTAȚII
GRATUITE

DISCOUNTURI
SPECIALE

OCHELARI DE
PROTECȚIE

OFERTE
PERSONALIZATE

DEVINO PARTENER

Completați formularul pentru a obține mai multe informații despre programul nostru de parteneriat și pentru a fi contactat de un reprezentant Optivog. 

* Programul de parteneriat este valabil în magazinele fizice Optivog

BENEFICII PENTRU TINE ȘI ANGAJAȚII TĂI

Devino partener Optivog și angajații tăi pot beneficia de consultații gratuite pentru determinarea dioptriilor și discounturi speciale la produse de optică medicală, fără costuri din partea ta. Iar dacă activitatea companiei tale necesită produse speciale, ochelari de protecție sau ochelari de protecție pentru calculator îți vom oferi o ofertă personalizată, ca tu și angajații tăi să vă desfășurați activitatea în condiții de siguranță. Tot ce trebuie să faci este să aplici în formularul de mai sus și un reprezentant Optivog te va contacta pentru mai multe detalii.

DEVINO PARTENER

BENEFICII PENTRU ANGAJAȚI

CONSULTAȚII GRATUITE

Oferim gratuit consultații pentru determinarea dioptriilor tuturor angajaților tăi. Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură performantă și specialiști pregătiți pentru a determina cu exactitate dioptriile pentru o vedere clară și confortabilă cu noii ochelari.

DISCOUNTURI SPECIALE

Unul dintre marile avantaje ale parteneriatului nostru este că angajații tăi vor avea parte de discounturi speciale la produsele din magazinele noastre, fie că e vorba de rame de ochelari, ochelari de soare, lentile pentru ochelari sau accesorii. Aceste discouturi le vom stabili la începutul parteneriatului nostru și vor rămâne fixe pe durata întregii noastre colaborări.

OCHELARI DE PROTECȚIE

Siguranța este importantă iar dacă activitatea angajaților tăi necesită ochelari de protecție venim în ajutorul lor cu o gamă largă de modele pe care le putem personaliza cu dioptriile acestora. 

DECONTARE OCHELARI

Compania ta decontează ochelarii de protecție la calculator ai angajaților? Spune-ne acest lucru în formularul de mai sus iar un reprezentant Optivog te va contacta pentru o ofertă personalizată, avantajoasă atât pentru angajații tăi cât și pentru compania ta.

CE SPUN CLIENȚII

You have successfully subscribed!
This email has been registered