OFERTĂ CORPORATE

Beneficii pentru angajații tăi cu ZERO COSTURI

CONSULTAȚII
GRATUITE

DISCOUNTURI
SPECIALE

OCHELARI DE
PROTECȚIE

OFERTE
PERSONALIZATE

BENEFICII PENTRU ANGAJAȚII TĂI CU ZERO COSTURI

Devino partener Optivog și angajații tăi pot beneficia de consultații gratuite pentru determinare de dioptrii și discounturi speciale la produse de optică medicală, fără nici un cost din partea ta. Iar dacă activitatea companiei tale necesită produse speciale sau ochelari de protecție îți vom oferi o ofertă personalizată, ca tu și angajații tăi să vă desfășurați activitatea în condiții de siguranță. Tot ce trebuie să faci este să aplici în formularul de mai jos și un reprezentant Optivog te va contacta pentru mai multe detalii.

DEVINO PARTENER

BENEFICII PENTRU ANGAJAȚI

CONSULTAȚII GRATUITE

Oferim gratuit consultații pentru determinare de dioptrii atât angajaților tăi cât și membrilor famililor lor. Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură performantă și specialiști pregătiți pentru a determina cu exactitate dioptriile pentru o vedere clară și confortabilă cu noii ochelari.

DISCOUNTURI SPECIALE

Unul dintre marile avantaje ale parteneriatului nostru este că angajații tăi vor avea parte de discounturi speciale la produsele din magazinele noastre, fie că e vorba de rame de ochelari, ochelari de soare, lentile pentru ochelari sau accesorii. Aceste discouturi le vom stabili la începutul parteneriatului nostru și vor rămâne fixe pe durata întregii noastre colaborări.

OCHELARI DE PROTECȚIE

Siguranța este importantă iar dacă activitatea angajaților tăi necesită ochelari de protecție venim în ajutorul lor cu o gamă largă de modele pe care le putem personaliza cu dioptriile acestora. 

OFERTE PERSONALIZATE

Activitatea angajaților tăi necesită cerințe speciale? Spune-ne cum putem îmbunătăți activitatea acestora la locul de muncă și îți oferim beneficii personalizate, adaptate activităților angajaților tăi.

CE SPUN CLIENȚII

"Sunt minunati. Foarte prompti, chiar si in conditii de criza. Produse extrem de calitative. Recomand." - Ella Laura Căprioru

"Recomand! Am ramas pozitiv surprinsa de servicii !" - Sarah Moldovan

"Recomand cu mare drag. Personal amabil și bine pregătit." - Judith Ilyes

DEVINO PARTENER

Completați formularul pentru a obține mai multe informații despre programul nostru de parteneriat și pentru a fi contactat de un reprezentant Optivog. 

* Programul de parteneriat este valabil în magazinele fizice Optivog.
**Programul de parteneriat este disponinibil pentru companiile care dețin peste 35 de angajați.

You have successfully subscribed!
This email has been registered