eyedrivefacebook.jpg

Aproape toti soferii sunt deranjati de lumina puternica si resimt senzatia de ochi obositi atunci cand conduc, mai ales pe timp de noapte si in conditii de vreme nefavorabila.

Pe timp de zi vedem diferit decat noaptea. La lumina zilei, vedem clar si percepem culorile. Seara trecem pe modul de noapte, vederea noastra nu mai este la fel de clara si percepem diferit culorile. Vederea la volan ne este afectata mai ales pe timp de noapte, iar trecerea de la lumina la intuneric poate fi deranjanta. Vederea clara este extrem de importanta, mai ales că peste 90% din informatiile pe care le primim in timp ce conducem ne sunt furnizate de ochi. Un studiu realizat in anul 2002 de “Vision Impact Institute” releva faptul ca unul din doi soferi nu se simte confortabil si in siguranta atunci cand conduce pe timp de noapte. Acest lucru este cauzat in principal de lumina puternica si de suprastimularea provocata de lumina. Soferii se simt orbiti in situatii de trafic, mai ales in conditii de trafic intens.

TEHNOLOGIA REFLECT CONTROL - UN NOU NIVEL IN TEHNOLOGIA LENTILELOR
Reflect Control este tehnologia de ultima ora care sta la baza lentilelor EyeDrive®. Aceasta este solutia completa pentru toti soferii si este disponibila chiar si fara prescriptie. Aceste lentile ajuta soferii sa conduca mai relaxati si sa ajunga in siguranta la destinatie, indiferent de momentul zilei. Datorita controlului reflexiei, a combinatiei unice dintre designul lentilei si stratul de protectie, performanta lentilelor EyeDrive® este extraordinara, mai ales pe timp de noapte. EyeDrive® cu tehnologia de control a reflexiei este o inovatie comparabila cu dezvoltarea automobilelor electrice din industria auto. Aceasta solutie inovatoare a fost special conceputa pentru a oferi o vedere excelenta pe timp de zi si de noapte, indiferent de conditiile meteo. Este solutia ideala pentru orice sofer care conduce mult si vrea sa ajunga in siguranta si relaxat, chiar si dupa ce parcurge distante lungi.

Acolo unde lentilele cu super strat de protectie antireflex isi ating limitele, EyeDrive® si-a dovedit eficienta uimitoare, mai ales pe timp de noapte. „Reflect control” este tehnologia de ultima ora care sta la baza lentilelor EyeDrive®. Aceasta ofera o combinatie unica intre stratul de protectie si designul lentilei. Efectele de iritare a ochilor din cauza suprastimulării luminii sunt reduse, iar contrastul este puternic si obiectele apar clare si precise. Cu EyeDrive® reflexia pe timp de noapte este cu pana la 90% mai mica decat cu lentilele de sticla organica obisnuite fara protecţie AR (index 1,6) si cu 57% mai mica decat lentilele de calitate superioara care sunt in prezent pe piata. Astfel, pe timp de zi, lentilele EyeDrive® se comporta ca niste lentile de calitate superioara, iar atunci cand sunt folosite pe timp de noapte, performanta lor este de doua ori mai buna. Datorita campurilor vizuale largi, cu noua tehnologie soferii au o buna vizibilitate de jur imprejur, chiar si in momentele critice, cum ar fi in situatii de trafic complexe sau cand trebuie sa-si parcheze maşina in locuri inguste.

In combinatie cu tehnologia Transitions® Xtractive®, purtatorii acestor lentile se pot bucura de o solutie completă pentru a conduce relaxat si in siguranta, in orice conditii. Lentilele EyeDrive® Transitions® Xtractive® se inchid cu pana la 50% in spatele parbrizului. Chiar si cand lumina soarelui este foarte puternica, soferii se vor simti relaxati si confortabil. Aceasta este solutia ideala pentru toti soferii, disponibila chiar si fara prescriptie.

Conceptul EyeDrive® este uşor de inteles, deoarece majoritatea soferilor au experimentat cel putin o data o stare de disconfort la nivelul ochilor atunci cand s-au aflat la volan. Este solutia ideala ca o a doua pereche de ochelari pentru condus sau ca o prima pereche de ochelari, excelenta pentru folosirea zi de zi. Lentilele EyeDrive® sunt disponibile in doua variante monofocale si in trei variante progresive, Standard şi Pro, pentru a se potrivi nevoilor tuturor purtatorilor de ochelari. Calculat din aproximativ 150.000 de raze de lumina, designul freeform al lentilelor EyeDrive® Pro single vision ofera pe timp de zi o vedere excelenta si fara obstacole pana la marginile lentilei. Atunci cand sunt purtate pe inserate sau noaptea, dioptriile descrescatoare in partea superioara a lentilei permit o imbunatatire semnificativa a acuitatii vizuale mezopice. Lentilele EyeDrive® Pro Progressive sunt optimizate pentru obtinerea unor campuri vizuale stabilizate si a unei vederi relaxate. Campurile vizuale largi pentru vederea intermediara permit o vizibilitate excelenta a sistemului de navigatie, a bordului si a consolei centrale.

EyeDrive® ii va convinge pe purtatorii de ochelari de toate varstele cu proprietatile sale unice.