In acest sezon, ochelarii de soare au devenit un "must have".Iata tendintele acestui an :

1.Ochelarii over-sized.Va spunem un secret.Se aude ca acest trend va fi foarte popular anul acesta, fie ca e vorba de genti, palarii sau ochelari de soare, marimile in plus anul acesta fac senzatie !


2.Culoare ! Ramele sau lentilele colorate sunt primele pe lista cand te gandesti la vara.Ii vor da o nota tinereasca, fresh si vesela tinutei tale.


3.Ochelarii anilor '60, '70
Casele de moda Stella Jean, Gucci, Emilio Pucci, Chanel si Valentino au dat startul acestui nou trend al anului, ochelarii de soare stilul retro.Stilul feminin de altadata este reinventat avand o nota fresh si cool printr-o varietate de forme clasice sau excentrice si un design reinterpretat si adaptat.


4.Ochelarii de soare cu semi-rama
Miu Miu, Roberto Cavalli, Rodarte, Stella Jean sun doar cateva dintre casele de moda care au adopat acest stil.Unele extravagante, altele pline de finete, acesti ochelari dau purtatorilor un aer de mister si eleganta.


5.Ochelarii de soare cu efect ombre
Mereu intorcandu-se pe podiumurile de moda, reinventandu-se mereu, efectul ombre este mereu spectaculos cand vine vorba de colectiile de ochelari.Anul acesta efectul ombre vine cu diferite culori, umbre si tonuri inedite.


6.Ochelari de soare cu rama alba
Din trendul acestui an este evident ca nu putea lipsi culoare alba, care a fost tot timpul preferata la ochelarii de soare a doamnelor elegante.Casele de moda au combinat albul cu modelele "cat-eye" si modele rotunde care au fost un succes pe podiumurile de moda.


7.Ochelari de soare "Cat-Eye" sau "Butterfly"
De ochelarii de soare "Cat Eye" se stia ca va fi un succes inca de la inceputul anului trecut.Se pare ca predomina si anul acesta langa ochelarii "butterfly".


8.Ochelarii de soare Aviator
Cand vine vorba de stil, nu poate nimeni sa intreaca ochelarii de soare Aviator.Acesta este unul dintre motive pentru care ramane in trend in fiecare an.In acest sezon, preferate sunt modele aviator oglinda, cu diferite culori sau modelele retro de aviator.


9.Ochelari de soare cu forme extravagante.
Cu cat mai extravagante cu atat mai bine ! Anul acesta nu trebuie sa va fie frica de forme si culori.


10.Ochelarii de soare cu rama geometrica sau grafica, desigur aleasa in functie de forma fetei. Designeri celebrii au participat anul acesta cu o varietate de modele creative de la cele patrate, ovale, rotunde pana la forme neregulate.

.