Copiii se joaca mult si au o viata foarte activa.De aceea este important sa pastram ochii lor in conditii de siguranta.
Lentilele Hoya PNX Kids, produse din materialul Trivex, au o rezistenta ridicata la impact, sunt extrem de dure si practic incasabile.Sunt foarte sigure, atat de sigure incat Hoya garanteaza proprietatile anti-spargere timp de 1 an de zile.
Lenilele PNX KIDS blocheaza radiatile UV protejand astfel ochii de actiunea nociva a soarelui.Ochiii copiilor sunt mult mai vulnerabili la expunerea la soare decat cei al adultilor, iar asa cum pielea are nevoie de protectie solara pentru a preveni arsurile, asa si ochii copiilor ( si nu numai ! ) au nevoie de protectie impotriva radiatiilor UV.

Lentilele PNX KIDS sunt usoare fata de lentilele standard care pot fi grele si incomode pentru un copil.Aceste lentile pastreaza pozitia initiala a ochelarilor, daca si rama este aleasa corect, acestia nu mai aluneca de pe nas. ( Vei aici sfaturi de alegerea ramelor pentru copii).

Pe langa toate aceste calitati care lentilele PNX KIDS le au, cea mai importanta e claritatea optica.Copiii au nevoie de claritate pentru a progresa in tot ceea ce fac.Lentilele PNX KIDS ofera o claritate oprica de neegalat in asa fel incat copiii pot vedea detaliile cu mai multa precizie.Stiati ca multe cazuri de insucces scolar se datoreaza unei vederi neclare? Copiii au nevoie de vedere pentru citit, pentru lectura, pentru vizualizarea ecranelor computerelor si pentru a citi la tabla.De altfel, si pentru a face lucruri distractive cum ar fi jocurile in aer liber sau jocurile video.

Daca nu v-am convins, va mai spunem ca lentilele PNX KIDS sunt tratate cu cele mai bune tratamente anti-reflex care reduc considerabil efectul de stralucire si protejeaza globul ocular.Tratamentul Hi-Vision Long Life pe care Hoya il pune la dispozitie si la aceste lentile, este foarte rezistent la zgarieturi.Hoya da garantie de 3 ani pe tratamente.