Lentilele Hoya BlueControl neutralizeaza lumina albastra emisa de ecrane digitale:
a.Previne stresul ocular si oboseala oculara ;
b.Reduce efectul de stralucire ;
c.Vedere confortabila ;
d.Perceptie mult mai naturala a culorilor.

Dar ce este lumina albastra?
In zilele noastre este din ce in ce mai greu sa evitam laptop-urile, smartphone-urile, tabletele, dispozitivele GPS sau televioarele LED.Le folosim atat la serviciu cat si pentru relaxare sau studiu pe parcursul intregii zile.
Majoritatea dispozitivelor au in comun un lucru: emit lumina albastra.Desi lumina albastra este un fenomen natural, ea este prezenta in lumina zilei si ne ajuta sa ramanem receptivi, insa  supraexpunerea poate avea un efect negativ si poate cauza stres ocular, oboseala oculara, insomnie etc.
Utilizatorii dispozitivelor digitale pot experimenta mai multe simptome neplacute: ochi rosii si iritati, ochi uscati, oboseala oculara, durere de cap, vedere incetoata, insomnie.
Mai mult de o treime din adulti petrec 4-6 ore pe zi accesand dispozitive digitale, in timp ce 14% petrec chiar intre 10-12 ore pe zi.
Lentilele standard nu detin filtru pentru lumina albastra, in schimb lentilele Hoya BlueControl neutralizeaza lumina albastra emisa de ecreanele digitale.83% dintre oameni experimenteaza disconfort ocular din cauza utilizarii dispozitivelor digitale.Pentru aceste cazuri lentilele HOYA BlueControl este solutia optima.

Pentru cine sunt recomandate lentilele HOYA BlueControl?
Lentilele BlueControl sunt solutia optima pentru toate persoanele care intra in contact cu ecranele digitale.De la studenti ( 91% dintre acestia fiind activi in mediul social iar 33% dintre ei sunt pasionati de jocurile on-line), tinerii profesionisti ce sunt conectati la munca in permanenta folosind laptop-uri, smartphone-uri, tablete; adultii ce aleg sa se relaxeze folosind dispozitivele pentru mediul social, cumparaturi online sau pentru a viziona filme.

HOYA BlueControl este disponibil in combinatie cu tratamentul Hi-Vision LongLife, un tratament antireflex foarte durabil .Acest tratament este de pana la 7 ori mai rezistent la zgarieturi fata de un alt tratament antireflex si protejeaza lentilele impotriva murdariei, apei, grasimii sau prafului.Datorita caracteristicilor sale de durata asigura o vedere foarte clara si confortabila, an dupa an.