REGULAMENT PROMOȚIE "LENTILE GRATUITE"

 

1. Organizatorul campaniei
Promoția „Lentile Gratuite” este organizată de S.C OPTIVOG LENS SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J2/82/2015, având Cod Unic de Înregistrare: RO34016745, în calitate de organizator.

2. Durata Campaniei
Promoția “Lentile Gratuite” se desfășoara pe o perioadă nedeterminată. La finalizarea promoției, organizatorul va încheia un act adițional la prezentul regulament, pe care îl va depune la punctele de lucru participante, cu 10 zile înainte de data încetării propriu-zise a campaniei promoționale. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica perioada, locul și condițiile de desfășurare a Promoției, cu condiția să afișeze anterior, noile condiții.

3. Zona de desfășurare a campaniei
Campania „Lentile Gratuite” se desfășoară în magazinele Optivog din Satu Mare, Baia Mare, Arad și Chișineu-Criș.

4. Participanții la campanie
Organizator: S.C OPTIVOG LENS SRL
Client: orice persoană, cetațean român sau străin, indiferent de vărstă.

5. Lentilele oferite
Lentilele oferite în cadrul campaniei sunt:
Omega Optix Plastic 1.5 HMC, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse între -6,00 și +6,00, cu cylindru până la +2,00,  conform disponibilității domeniului oferit de producător.
Omega Optix Organic 1.56 HMC, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse între -8,00 și +4,00, cu cylindru până la +2,00, conform disponibilității domeniului oferit de producător.
Omega Optix 1.5 Xblue, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse între -5,00 si +4,00, cu cylindru până la +2,00, conform disponibilității domeniului oferit de producător.

6. Mecanismul campaniei

La orice ramă achiziționată de către client cu suma cuprinsă între 150-299 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL oferă GRATUIT, lentile monofocale, incolore, Omega Optix Plastic 1.5 HMC cu dioptriile cuprinse între -6,00 și +6,00 cu cylindru până la +2,00.

La orice rama achiziționată de către client, cu suma  cuprinsă între 300-599 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL oferă GRATUIT, lentile monofocale, incolore, Omega Optix Organic 1.56 HMC cu dioptriile cuprinse între -8,00 și +4,00 cu cylindru până în +2,00, conform disponibilității domeniului oferit de producător.

La orice rama achiziționată de către client, cu suma peste 600 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL oferă GRATUIT lentile monofocale Omega Optix 1.5 Xblue, cu dioptriile cuprinse între -5,00 și +4,00 cu cylindru până la +2,00, conform disponibilității domeniului oferit de producător.


7. Observații
Aceasta campanie reprezintă o promoție și nu se cumulează cu alte promoții, oferte, discounturi sau cu programul de rate.
În cadrul promoției , S.C OPTIVOG LENS SRL oferă gratuit doar lentilele, clientul va achita costul montajului, în funcție de tipul de ramă, conform listei de preț.
În cazul în care clientul dorește la rama achiziționată alt tip de lentile decât cele din ofertă, acesta automat nu va mai beneficia de promoție și nu va beneficia și de lentilele gratuite. 
În cazul în care clientul dorește la rama achiziționată alt tip de lentile decât cele din ofertă, acesta automat nu va mai beneficia de promoție iar valoarea lentilelor oferite în promoție nu va fi deductibilă, valoarea lor nu se va scădea din prețul ramei, din valoarea totală a ochelarilor și nici nu se va putea achita diferența dintre lentilele oferite gratuit și lentilele pe care clientul le dorește. 
Lentilele oferite în promotie nu se pot înlocui cu alt tip de lentile, chiar dacă valoarea lor este aceeași.
Pretul ramelor este fix și nu se poate achita diferența de preț pentru a ajunge la un alt prag de lentile oferite din promoție.


8. Modificarea regulamentului
S.C OPTIVOG LENS SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica promoția ce face obiectul acestui regulament.

9. Publicarea
Prezentul Regulament Oficial va fi pus la dispoziție, gratuit oricărui solicitant în magazinele participante OPTIVOG.