REGULAMENT PROMOTIE "LENTILE GRATUITE"

 

1. Organizatorul campaniei
Promotia „Lentile Gratuite” este este organizata de S.C OPTIVOG LENS SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J2/82/2015, avand Cod Unic de Inregistrare: RO34016745, in calitate de organizator.

2. Durata Campaniei
Promotia “Lentile Gratuite” se desfasoara pe o perioada nedeterminata. La finalizarea promotiei, organizatorul va incheia un act aditional la prezentul regulament, pe care il va depune la punctele de lucru participante, cu 10 zile inainte de data incetarii propriu-zise a campaniei promotionale. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada, locul si conditiile de desfasurare a Promotiei, cu conditia sa afiseze anterior, noile conditii.

3. Zona de desfasurare a campaniei
Campania „Lentile Gratuite” se desfasoara in magazinele Optivog din Satu Mare, Baia Mare, Arad si Chisineu-Cris.

4. Participantii la campanie
Organizator: S.C OPTIVOG LENS SRL
Client: orice persoana, cetatean roman sau strain, indiferent de varsta.

5. Lentilele oferite
Lentilele oferite in cadrul campaniei sunt:
Omega Optix Plastic 1.5 HMC, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse intre -6,00 și +6,00, cu cylindru pana la +2,00,  conform disponibilitatii domeniului oferit de producator
Omega Optix Organic 1.56 HMC, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse intre -8,00 si +4,00, cu cylindru pana la +2,00, conform disponibilitatii domeniului oferit de producator.
Omega Optix 1.5 Xblue, lentile monofocale, cu dioptriile cuprinse intre -5,00 si +4,00, cu cylindru pana la +2,00, conform disponibilitatii domeniului oferit de producator.

6. Mecanismul campaniei

La orice rama achizitionata de catre client cu suma cuprinsa intre 150 -299 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL ofera GRATUIT, lentile monofocale, incolore, Omega Optix Plastic 1.5 HMC cu dioptriile cuprinse intre -6,00 si +6,00 cu cylindru pana la +2,00.

La orice rama achizitionata de catre client, cu suma  cuprinsa intre 300-599 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL ofera GRATUIT, lentile monofocale, incolore, Omega Optix Organic 1.56 HMC cu dioptriile cuprinse intre -8,00 si +4,00 cu cylindru pana in +2,00, conform disponibilitatii domeniului oferit de producator.

La orice rama achizitionata de catre client, cu suma peste 600 lei, S.C OPTIVOG LENS SRL ofera GRATUIT lentile monofocale Omega Optix 1.5 Xblue, cu dioptriile cuprinse intre -5,00 si +4,00 cu cylindru pana la +2,00, conform disponibilitatii domeniului oferit de producator.


7. Observatii
Aceasta campanie reprezinta o promotie si nu se cumuleaza cu alte promotii, oferte, discounturi sau cu programul de rate.
In cadrul promotiei , S.C OPTIVOG LENS SRL ofera gratuit doar lentilele, clientul va achita costul montajul, in functie de tipul de rama, conform listei de pret.
In cazul in care clientul doreste la rama achizitionata alt tip de lentile decat cele din oferta, acesta automat nu va mai beneficia de promotie si nu va beneficia si de lentilele gratuite. 
In cazul in care clientul doreste la rama achizitionata alt tip de lentile decat cele din oferta, acesta automat nu va mai beneficia de promotie iar valoarea lentilelor oferite in promotie nu va fi deductibila, valoarea lor nu se va scadea din pretul ramei, din valoarea totala a ochelarilor si nici nu se va putea achita diferenta dintre lentilele oferite gratuit si lentilele pe care clientul le doreste. 
Lentilele oferite in promotie nu se pot inlocui cu alt tip de lentile, chiar daca valoarea lor este aceeasi.
Pretul ramelor este fix si nu se poate achita diferenta de pret pentru a ajunge la un alt prag de lentile oferite din promotie.


8. Modificarea regulamentului
S.C OPTIVOG LENS SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica promotia ce face obiectul acestui regulament.

9. Publicarea
Prezentul Regulament Oficial va fi pus la dispozitie, gratuit oricarui solicitant in magazinele participante OPTIVOG.