Lentilele de contact sunt și au fost întotdeauna o soluție ideală și sigură pentru cei ce nu vor să poarte ochelari dar și pentru cei ce vor o schimbare de look. Sunt o alternativă foarte bună pentru persoanele cu dioptrii foarte mari, măresc câmpul vizual și sunt foarte discrete. Lentilele de contact sunt o soluție bună și în timpul practicării sportului.

În urma prescripției pentru lentile de contact, specialiștii noștri îți vor face cea mai bună recomandare, în funcție de stilul tău de viață și de nevoile tale. Pentru a te bucura de lentilele tale de contact îți vom oferi sfaturi despre întreținerea și purtarea acestora.

Puteți alege modele dintr-o paletă variată de tipuri de lentile de contact pentru corecție sau cosmetice ce aparțin brandurilor ca Bausch & Lomb, Air Optix sau CooperVision. Lentilele de contact cosmetice Desio sunt o gamă de lux de lentile de contact, sofisticate și elegante cu un design unic cu un aspect natural. Fiecare nuanță este disponibilă atât în varianta fără dioptrie cât și cu dioptrie pentru corecția miopiei, hipermetropiei și astigmatismului. Ce au în comun toate aceste lentile? Calitatea pe care noi o garantăm.