Posted on by Optivog Lens

Ochelarii de vedere nu mai sunt de mult timp doar un dispozitiv medical ci și un accesoriu fashion ce poate să ofere ținutei tale un plus de stil. Anul acesta, cele mai celebre case de modă au dat tonul tendințelor în materie de ochelari de vedere iar tu poți alege ochelarii care se potrivesc stilului tău: casual, business sau elegant. Iată tendințele din acest an:

1. Ramele de ochelari rotunde

Ramele rotunde rămân și în acest an în topul preferințelor. Acestea pot fi purtate la orice ținuta smart sau smart casual, cu recomandarea de anu fi purtate de persoanele care au fața rotundă. Au un aspect retro și ușor de remarcat. Asortate unui outfit modern, aceste rame creează echilibrul perfect între vechi și nou, între tradiție și inovație.

tendinte ochelari de vedere 2018

2. Ramele de ochelari transparente

Ramele transparente sunt un nou trend apărut încă de anul trecut și rămân în top și în acest an. În culori subtile, elegante, aceste rame pot fi accesoriu perfect pentru ținuta ta smart casual sau elegantă. Alege forma care ți se potrivește și bucură-te de o pereche de ochelari stylish, în culori subtile ce îți pot scoate ușor în evidență culoarea ochilor.

rame de ochelari

3. Ramele de ochelari subțiri

Ramele de ochelari subțiri, revin în topul preferințelor după câțiva ani buni de pauză. Anul acesta, cele mai celebre case de modă au introdus în colecția lor de ochelari modele subțiri dar cu forme atipice, ce oferă un look sofisticat și îngrijit. 

ochelari de vedere

4. Ramele groase dreptunghiulare sau pătrate

Încă în trend și în acest an, ramele groase se adresează persoanelor care vor un accesoriu evident cu care să se facă remarcați. Se pot asorta cu ușurință la aproape orice ținută și o pot scoate din anonimat. Pentru un plus de stil, alege ramele cu culori intense, în funție de culoarea părului, a tenului sau a ochilor.