Posted on by Optivog Lens

lentilele hoya bluecontrol

Ce este lumina albastră?

În zilele noastre este din ce în ce mai greu să evităm laptop-urile, smartphone-urile, tabletele, dispozitivele GPS sau televioarele LED. Le folosim atât la serviciu cât și pentru relaxare sau studiu pe parcursul întregii zile.
Majoritatea dispozitivelor au în comun un lucru:emit lumina albastră. Deși lumina albastră este un fenomen natural, ea este prezentă în lumina zilei și ne ajută să rămânem receptivi, însă  supraexpunerea poate avea un efect negativ și poate cauza stres ocular, oboseală oculară, insomnie etc.
Utilizatorii dispozitivelor digitale pot experimenta mai multe simptome neplăcute:ochi roșii și iritati, ochi uscați, oboseală oculară, durere de cap, vedere încețoșată, insomnie.
Mai mult de o treime din adulți petrec 4-6 ore pe zi accesând dispozitive digitale, în timp ce 14% petrec chiar intre 10-12 ore pe zi.
Lentilele standard nu dețin filtru pentru lumina albastră, în schimb lentilele Hoya BlueControl neutralizează lumina albastră emisă de ecranele digitale. 83% dintre oameni experimentează disconfort ocular din cauza utilizării dispozitivelor digitale. Pentru aceste cazuri lentilele HOYA BlueControl este soluția optimă.

Lentilele de ochelari Hoya BlueControl neutralizează lumina albastră emisă de ecrane digitale:
a. Previne stresul ocular și oboseala oculară;
b. Reduce efectul de strălucire;
c. Asigură o vedere confortabilă;
d. Percepție mult mai naturală a culorilor.

Pentru cine sunt recomandate lentilele de ochelari HOYA BlueControl?
Lentilele Hoya BlueControl sunt soluția optimă pentru toate persoanele care intră în contact cu ecranele digitale. De la studenți ( 91% dintre aceștia fiind activi în mediul social iar 33% dintre ei sunt pasionați de jocurile on-line), tinerii profesioniști ce sunt conectati la muncă în permanență folosind laptop-uri, smartphone-uri, tablete; adulții ce aleg să se relaxeze folosind dispozitivele pentru mediul social, cumpărături online sau pentru a viziona filme.

Lentilele HOYA BlueControl sunt disponibile în combinație cu tratamentul Hi-Vision LongLife, un tratament antireflex foarte durabil. Acest tratament este de pănă la 7 ori mai rezistent la zgârieturi față de un alt tratament antireflex și protejează lentilele împotriva murdăriei, apei, grăsimii sau prafului. Datorită caracteristicilor sale de durată asigură o vedere foarte clară și confortabilă, an după an.